Nagyobb biztonságban szeretnéd tudni a gyerekeket kerékpározás közben?
Korcsoport: 6 év felett
2023-09-15

A megoldás egy menetrögzítő kamera, amely minden pillanatról felvételt készít. A készüléket ráadásul nemcsak kerékpáron, hanem motoron és robogón is használhatod.

A MiVue™ M700 az 2560p x 1440p WQHD felbontásnak, valamint a Mio™ NightVision technológiának köszönhetően kiváló minőségű és részletes felvételeket készít nem kedvező fény- és időjárási körülmények között is. A 60 fps sebességű felvétel lehetővé teszi, hogy még gyors tekerés közben is folyamatos és rendkívül tiszta képet kapj, a 140 fokos látószögű kamera pedig az út szélének egy részét is rögzíti. A megfelelő minőségű felvételek később segíthetnek neked az esemény körülményeinek tisztázásában, valamint álláspontod védelmében egy esetleges hatósági, bírósági vagy biztosítói bizonyítási eljárás során.

Azonnali mentés baleset esetén

Töltsd fel indulás előtt a készüléket, mely a beépített lítium-ion akkumulátorral akár két óra folyamatos felvételre képes. Működését még az eső sem gátolja, hiszen a fémburkolat és a megerősített üveglencse miatt teljesen vízálló, ráadásul -10 és +60 Celsius-fok között is megbízható útitárs marad. Attól sem kell tartanod, hogy baleset esetén a videók elvesznek. A beépített Wifi és a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével a kamera automatikusan elmenti a fájlt az eseménymappába, és valós időben elküldi a felvételt telefonodra, amit Wifi-n keresztül azonnal továbbíthatsz.

 

Örök emlék lesz az útifilm

Akár városban, akár a természetben biciklizel, mindenhol szép és érdekes látnivalók mellett haladsz el. A felvételekből készítsd el saját roadmovie-dat, amit bármikor visszanézhetsz, vagy megmutathatod a barátaidnak! Töltsd le a számítógépedre a teljes felvételt, vágd ki belőle a legjobb részeket, majd állítsd össze saját kisfilmedet, amit egyedi feliratokkal, zenével tehetsz még izgalmasabbá.