Ez a teszt megmondja, milyen nyaraló típus vagy
Korcsoport: bármely
2023-07-12

segít megtudni, milyen nyaralótípus vagy, és még hasznos tippeket is kaphatsz a felejthetetlen élményekhez.

Most, hogy kezdetét vette a nyári utazások ideje, nem lepődhetünk meg azon, ha a Facebook, Instagram és Tiktok hamarosan egzotikus szigetté és azúrkék tengerré változik. Mráz Kata pszichológustól tudjuk, hogy a közösségi oldalak a legjobb és legszebb pillanatokat gyűjtik össze az ismerősök utazásairól: „Ez az álomszerű kép a nyaralásról elvárásokat teremt, és amikor a saját élményeink nem érik el ezt a színvonalat, csalódottságot érzünk és másokhoz kezdjük hasonlítgatni magunkat.”

Ha te is érezted már úgy, hogy ehhez képest a te nyaralásod nem is lehet tökéletes, olvass tovább.

 

#pontazénnyaralásom
A nyaralás nem a szállodai csillagok vagy a lájkok számától lehet csak emlékezetes, hanem attól is, hogy úgy nyaralsz, ahogy szeretnél. Ehhez a legfontosabb összetevő te magad vagy: ha sikerül megfogalmaznod, mire vágysz igazán, akkor már könnyű lesz olyan nyaralást szervezned, aminek minden percét magadénak érezheted, akár 3 napra, 3 hétre, belföldre vagy a tengerentúlra utazol.

 

Kezdd a nyaralást egy kis önismereti utazással!
Kattints a nyaralas.cherrisk.com weboldalra és töltsd ki azt a hat kérdésből álló tesztet, amelyből megtudhatod, milyen típusú nyaraló vagy. Legyen az tengerparti lazulás, múzeumi maraton, hegyi túrázás vagy végtelen bulitenger, a legtöbbet hozhatod ki a nyaralásodból azokkal az egyszerű, de üdítő ötletekkel, amelyeket egy tipplistában kapsz a teszt mellé.

 

Milyen típusú nyaralókkal találkozhatsz a teszt során?
A kulturális utazóval, aki számára a nyaralás egy igazi felfedezőút és általában a nevezetességek környékén találod meg. A hedonista utazóval, aki képes egész nap a parton heverészni, de ha dőzsölésről van szó, arra soha nem sajnálja az energiát. A társasági utazóval, aki örömmel elegyedik szóba a helyiekkel, és azonnal megtalálja a legjobb bulikat.
És a kalandor utazóval, akinek a nyaralás nemcsak pihenés, sokkal inkább egy igazi kaland, aminek minden percét ki szeretné használni. Több típusban is magadra ismertél? Oszd meg az eredményed és nyerj értékes ajándékcsomagot, amiben mindent megtalálsz a saját fullos nyaralásodhoz! (A játékszabályzat ide kattintva olvasható.)