Terhesség alatt is hasznos a mozgás
Papp Annamária rendkívül fitt kismama, várandóssága alatt is folyamatosan edzett. Tudatosan alakította így, mert tudja: teste meghálálja a mozgást.
Meddő párok kaphatják vissza a természetes családtervezés esélyét

Ha nem jön a várt baba, az bizony sok lelki nehézséggel járhat egy pár életében. Riasztó az adat, de ez a kérdés minden hatodik-hetedik szerelmespárt érint Magyarországon.

 

Ezért fontos, hogy ne csak apák napján becsüljük meg az apákat

Apa = donor / szponzor. Ez a képlet él sokak fejében manapság, és ez a képlet csökkentheti a férfi apaság iránti vágyát, és ha ez fejben eldől, komoly kihatással lehet a nemzőképességre.

Mivel jár a terhességi cukorbetegség?
A terhességi cukorbetegség a várandós nők 5-10 százalékát érinti, azt azonban minden családot tervező férfinak tudnia kell, hogyan csökkenthető a kialakulás kockázata, mert ha későn ébredünk, nekünk is sok vesződséget okoz majd a különleges diéta, a plusz vizsgálatok és a velük járó stressz.
Szakértői érvek az őssejtek tárolása mellett
Legtöbben az ára miatt nem kérik, de ha belegondolunk a szolgáltatók által kínált körülbelül 400.000 forintos költség havi bontásába, valószínűleg ez lesz a legalacsonyabb rezsi számlánk.
Nemcsak a termékenységre, a születendő gyerekre is veszélyes, ha apa cigizik
A gyermekvállalás első lépésének az egészséges életmód kialakításának kell lennie. Ezért az apajelöltnek is le kell mondania az alkoholról és a dohányzásról.